Schoolgeld

Vanaf het schooljaar 2022-2023 gaan drie van onze zeven kinderen naar een nieuwe school. Twee naar het funderend onderwijs (https://www.facebook.com/muchananbalente/) en één naar het voortgezet onderwijs (https://www.youtube.com/channel/UCzCo49wUxoDxIVrTH3HXOqA). Op deze scholen wordt het Nederlandse systeem voor opleidingen toegepast. Ook wordt er in kleine klassen individueel en praktisch onderwijs gegeven. 

Het is van ons een bewuste keuze om de kinderen naar deze scholen te laten gaan. We vinden dat de vorm van les geven goed bij hun behoefte aansluit. Allemaal hebben ze namelijk hun eigen “rugzakje” (niet thuis kunnen wonen en de meeste van hen zijn chronisch ziek).

De kosten voor dit onderwijs zijn hoog 900 naf (450 euro) per maand per kind en het valt helaas niet onder een subsidieregeling, maar komen voor onze eigen rekening. Toch vinden we het erg belangrijk dat de kinderen van Siloam dit onderwijs kunnen volgen.

Wilt u, wil jij ons financieel helpen dit mogelijk te maken? Klik dan op de volgende link om een (maandelijkse) bijdrage te doneren. Samen kunnen we de kinderen een betere toekomst geven!

Alvast hartelijk dank voor uw en jouw steun!

Ik geef graag aan dit project.

Doneren vanuit Nederland: