Siloam Curaçao:

hulp voor mensen op Curaçao
die het nodig hebben

Over Siloam Curaçao

Siloam Curaçao is een christelijk gezinsvervangend huis voor kinderen op Curaçao.
Robert en Durkje de Vries werken samen met vrijwilligers om zo de liefde van God te verspreiden op Curaçao.

Help mee

Siloam Curaçao Is helemaal afhankelijk van giften. De benodigde middelen voor exploitatie en uitbreiding van het dorp worden opgebracht door vrijwillige bijdragen, legaten en donaties van particulieren, bedrijven en kerken.

Doneer

Helpt u mee Siloam Curaçao te laten groeien tot een fijne en veilige plek waar kinderen liefdevol en volgens een Bijbels moraal opgevangen, verzorgd en begeleid worden? Doneer dan ook en volg ons op de socials.

Siloam Curaçao

Siloam Curaçao is een Christelijk gezinsvervangend huis voor kinderen op Curaçao. Siloam Curaçao bestaat met name uit het Kinder Zorg Paviljoen, wat het primaire onderdeel is. Daarnaast wil Siloam Curaçao ook dienstbaar zijn in haar omgeving door arme mensen te helpen met voedsel, kleding en andere benodigdheden. 

Liefde van God verspreiden op Curaçao

Robert en Durkje de Vries werken samen met verschillende vrijwilligers om zo de liefde van God te verspreiden op Curaçao

Afhankelijk van giften

De benodigde middelen voor de exploitatie en uitbreiding van Siloam Curaçao worden opgebracht door vrijwillige bijdragen, legaten en donaties van particulieren en bedrijven, maar ook van kerken en andere groeperingen. Help mee en doe ook een donatie. 

Siloam Curaçao is in 1997 begonnen in een huurwoning, waar kinderen opgevangen en verzorgd werden. Lees ons verhaal.

Zij steunen ons werk

Help mee

Helpt u mee Siloam Village te laten groeien tot een fijn en veilig dorp waar kinderen liefdevol en volgens een Bijbels moraal opgevangen, verzorgd en begeleid worden? Dit kan op meerdere manieren. Bijvoorbeeld door ons financieel te ondersteunen, ons kinder adoptieplan, het sponsoren van warme maaltijden maar ook door ons te liken op Facebook en onze berichten en foto’s te delen. Op deze manier worden steeds meer mensen zicht bewust worden van wat we doen en waar we voor staan.

Ik wil graag:

Periodieke donatie

Ik wil Siloam Curaçao periodiek ondersteunen en help graag mee. Klik op de knop doneer:

Direct doneren

Doe een eenmalige donatie aan de Vrienden van Siloam via iDeal of creditcard:

Doneer via Paypal

Vanuit Curaçao

Maduro & Curiëls Bank, rekeningnr. 13206503

swift: mcbkcwcu

t.n.v. Stichting Klein Jeruzalem

P.O. Box 4706 Curaça

Vanuit Nederland

IBAN:  NL10 INGB 0007 6682 72

BIC:   INGBNL2A

t.n.v. Stichting Vrienden van Siloam

Uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.

Adopteer een kind

Als u een kind van Siloam ‘adopteert’ draagt u bij aan betere levensomstandigheden en toekomstkansen van een kind dat bij ons verzorgt wordt. Siloam zorgt onder andere voor;

Bescherming, het leren van normen en waarden in een Christelijke omgeving, gezonde voeding, goede gezondheidszorg en goed onderwijs.

Kortom: een betere toekomst voor het kind. Het kind dat u ‘adopteert’ zal u 2x per jaar contacten door middel van een brief, foto’s etc. Ook u hebt de mogelijkheid om met het kind contact te hebben door middel van het schrijven van brieven.
U kunt een kind sponsoren voor 30 euro per maand. De kosten voor de verzorging van een kind liggen per maand veel hoger, daarom kan het zijn dat er meerdere sponsoren voor een kind zijn. Uw sponsoring is fiscaal aftrekbaar.
Als u het op uw hart heeft om een kind te sponsoren, kunt u een email sturen naar email met uw N.A.W. gegevens, dan sturen wij u zo spoedig mogelijk de gegevens van het desbetreffende kind en de nodige informatie voor de sponsoring.

Sponsor een warme maaltijd

Siloam verstrekt vanaf april 2020 warme maaltijden aan bejaarden, daklozen en gezinnen die in moeilijke situaties verkeren. Wij hebben uw support hiervoor hard nodig. Wilt u ons helpen om deze groep mensen te voorzien van een warme maaltijd?

Meld u aan voor uw donatie. Uw bijdrage is van harte welkom:

Nieuwsbrief

Kom alles te weten over Siloam Curaçao. Ontvang iedere maand het laatste nieuws, verhalen en meer!

Volg ons